Vise


Am visat ca ma plimb prin Central Park. As fi vrut sa raman in vis. Sa simt din nou aceeasi bucurie, aceeasi placere, sa respir din nou acelasi aer. Am visat ca ma plimb prin parc, ca ma opresc pe o banca si ca visez ca ma plimb.  Din nou, in Central Park. Si apoi, mai departe. Ca Matt.


Apoi m-as opri, putin, si as prepara o reteta usoara pentru Mihaela si pentru Mitinita, deci pentru proiectul "Dulce Romanie", ianuarie 2012.


Ingrediente
1/2 conopida
1 broccoli (sau alte legume)
250 g iaurt
1 lingura otet balsamic
1 lingurita mustar
Oregano sare, piper
Preparare
Fierbeti legumele la aburi.
Amestecati iaurtul cu otetul, mustarul, oregano, sare si piper.
Serviti legumele calde alaturi de sos.
Pofta buna!

Comentarii

Adina a spus…
foarte potrivita pentru detox si o prezentare de nota 10!
Ioana V. a spus…
bun si sanatos!Pup
Bucate Apetisante a spus…
Pe mine in visul tau nu m-ai vazut cumva?
:)
Ca numai asa as ajunge si eu in Central Park...
Hmmm... Vegetalele mele favorite... not!!! :)

Am citit undeva.. un doctor era intrebat ce vegetala ar alege daca ar fi sa se piard in desert pentru mai multe zile si raspunsul lui a fost broccoli, pentru mai multe motive. De atunci am inceput sa reconsider :)

Trebuie sa recunosc ca pozele pe care le faci sint atit de bine facute ca-mi cam deformeaza relaitatea la care am muncit de ani de zile. Stiam foarte clar pina acum ca nu-mi plac... dar arata prea bine in pozele tale. Incep sa am indoieli :)

Re: Central Park.
Banuiesc ca pot sa ma numesc privilegiat. Alerg in parcul asta de doua trei ori pe saptamina :). Mai putin acum ca a fost iarna dar vine primavara si o iau de la capat.