tag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post5466868161174817974..comments2023-10-20T15:07:59.815+02:00Comments on Invat sa gatesc!: Iaurt de casaIrinahttp://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comBlogger30125tag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-87225607816402826232012-03-13T23:41:35.649+01:002012-03-13T23:41:35.649+01:00Felicitari o prezentare de nota 10, chiar o sa imi...Felicitari o prezentare de nota 10, chiar o sa imi cumpar o iaurtiera si o sa incep sa imi pun imaginatia la munca! Multumesc de idee!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-90196189801828739892012-01-06T21:28:36.087+01:002012-01-06T21:28:36.087+01:00Buna Irina,
Documentul este lizibil, este nu un d...Buna Irina,<br /><br />Documentul este lizibil, este nu un document, ci o opera de arta! Cum l-as putea avea descarcabil, probabil ca va deveni biblia iaurturilor pentru noi, intr-o familie in care toti cei 4 membri adora iaurtul!<br /><br />MultumimHouse Builder in Romaniahttps://www.blogger.com/profile/06723150904628886327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-64880348406125132242011-08-24T19:53:50.561+02:002011-08-24T19:53:50.561+02:00Vasi, multumesc pentru mesaj. Te invidiez pentru v...Vasi, multumesc pentru mesaj. Te invidiez pentru vaca!!! Sper sa va placa iaurturile de aici, astept un mesaj de la tine.Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-20378942161515394872011-08-12T13:46:44.523+02:002011-08-12T13:46:44.523+02:00Este cea mai frumoasa colectie de iaurturi pe care...Este cea mai frumoasa colectie de iaurturi pe care am vazut-o pana acum. Iubesc iaurturile, le mananc zilnic, avand vaca cu lapte, chiar am facut, fara iaurtiera. ( sincer, nici nu stiam ca exista, pana la tine pe blog)<br />Eu nu am facut decat simplu, dar acum, cu atatea idei, am sa fac o mare bucurie copiilor si mie.<br /> Eu iti multumesc din suflet pentru ele si am sa recomand colectia ta la toate prietenele mele. Cu drag Vasi!!!!Vasi Dubreuhttps://www.blogger.com/profile/08484656929885600560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-45524694413835086232011-06-28T08:02:43.659+02:002011-06-28T08:02:43.659+02:00Multumesc, Oana!Multumesc, Oana!Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-73640802694001168362011-06-27T23:00:14.244+02:002011-06-27T23:00:14.244+02:00Si eu iubesc iaurtul! Fac saptamanal cate 6 litri....Si eu iubesc iaurtul! Fac saptamanal cate 6 litri. Nu doar pentru mine, ci pentru 3 papaciosi. Retetele tale de iaurt cu diverse arome/adaosuri mi-au facut cu ochiul! Multumesc ca ai rabdarea si placerea de a posta retete pe blog.Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-16171887502902537582011-06-27T22:59:47.580+02:002011-06-27T22:59:47.580+02:00Acest comentariu a fost eliminat de autor.Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-17978948865317464332011-02-05T21:35:12.231+01:002011-02-05T21:35:12.231+01:00Buna seara. Vreau sa va spun si eu din experienta ...Buna seara. Vreau sa va spun si eu din experienta mea.<br /><br /> Fiind marinar, pe nava nu avem iaurt proaspat (de cele mai multe ori, cei ce ne aprovizioneaza ne aduc iaurturi de calitate proasta, pline de gelatina si de e-uri). Odata, in voiaj fiind, aveam o pofta nebuna de iaurt (desi imi place si cel dulce, cu fructe, il prefer pe cel traditional, considerand ca este cel mai natural, cel mai bun). Am facut rost de un borcanel de iaurt proaspat si, cam cu neincredere, am folosit laptele de la bord (U.H.T.). Ca sursa de caldura am folosit partea ce emana caldura a frigiderului din cabina.<br /> Cu bucurie, am constatat ca in cca 8 ore am obtinut un iaurt deosebit de gustos, usor acrisor, avand gustul iaurtului din copilarie.<br /><br />Nu este deloc greu, nu e nevoie de nici o iaurtiera (acasa, fiind iarna, pun vasul cu iaurt pe calorifer sau in fata aerotermei, la o distanta suficienta astfel incat temperatura sa fie de cca 40 grd). De asemenea, ca maia folosesc mereu un pic din iaurtul preparat mai inainte. Nu este nevoie sa pun iaurt nou din comert. Este atat de simplu si se obtine un iaurt gustos si, mai ales, NATURAL!<br /><br />Pe mare, alimentele naturale sunt de mare pret asa ca iaurtul proaspat este deosebit de necesar. Eu beau cam 1l zilnic!<br /><br />Va doresc si voua mult succes!<br />Cu stima, "marinaru68" - Constanta.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-49550560582220298862011-01-25T19:25:44.952+01:002011-01-25T19:25:44.952+01:00Sofia, ai dreptate. Si la mine iese mai gros. Sau ...Sofia, ai dreptate. Si la mine iese mai gros. Sau mai apas pe butonul start imediat ce acesta s-a inchis prima oara. <br />Imi pare bine ca iti place blogul!<br />Incerc sa mai postez retete de iaurt cat de curand.Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-64288444975264930142011-01-25T11:13:44.454+01:002011-01-25T11:13:44.454+01:00Irina,eu am observat ca obtin un iaurt mai gros da...Irina,eu am observat ca obtin un iaurt mai gros daca il las in iaurtiera 10-11 ore.La inceput il lasam doar 8 ore si iesea moale,balos pentru ca nu voiam sa pun lapte praf.Am obtinut un iaurt foarte bun cind am pus pe linga iaurtul de saminta si cite o lingurita de smintina.Iti multumesc ca mi-ai raspuns si poate ne mai impartasim reciproc experientele.Imi place mult blogul tau.SOFIAAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-44099251500247736032011-01-24T21:21:20.259+01:002011-01-24T21:21:20.259+01:00Buna Sofia, toate iaurturile contin bacterii lacti...Buna Sofia, toate iaurturile contin bacterii lactice. Cu siguranta ca unele iaurturi sunt mai bune. Laptele praf serveste ajuta la obtinerea unui iaurt mai gros. Nu are acelasi rol ca iaurtul.<br />Multumesc pentru informatii!Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-46689574821840716522011-01-24T16:50:42.019+01:002011-01-24T16:50:42.019+01:00iaurtul de mai sus contine urmatoarele bacterii:st...iaurtul de mai sus contine urmatoarele bacterii:streptococcus thermophilus,lactobacilus delbruekii,bifidobacterium bifidum,lactobacilus acidophilus.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-87340355010324526302011-01-24T16:47:05.718+01:002011-01-24T16:47:05.718+01:00Buna,Irina.de un an si jumatate am si eu o iaurtie...Buna,Irina.de un an si jumatate am si eu o iaurtiera primita de la sora mea di Spania.sint si in Romania de vinzare la magazinul Real in jur de 100 ron.voiam sa-ti spun ca eu am descoperit un iaurt cu fermenti vii pe care-l folosesc la iaurtul pe care il fac.Nu folosesc niciodata lapte praf.iaurtul se numeste BIFIDUS SI E PRODUS DE FIRMA PRODLACTA BRASOV.SOFIAAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-84239610057230010312010-06-04T13:25:58.379+02:002010-06-04T13:25:58.379+02:00Felicitari...DAca nu am iaurtiera nu am cum sa il ...Felicitari...DAca nu am iaurtiera nu am cum sa il fac?Iulia ❤️https://www.blogger.com/profile/00910157890914626603noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-56981798575915531992010-02-26T21:08:04.091+01:002010-02-26T21:08:04.091+01:00Imi pare bine ca te-al lamurit! O seara buna!Imi pare bine ca te-al lamurit! O seara buna!Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-14129523186073907922010-02-26T20:08:52.235+01:002010-02-26T20:08:52.235+01:00Multumesc pentru informatii, Irina. Intre timp am ...Multumesc pentru informatii, Irina. Intre timp am mai intrebat o prietena si mi-a explicat si ea cum stau lucrurile :)<br />Thanx again!Andrei M.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-28035560273106703352010-02-25T21:16:18.956+01:002010-02-25T21:16:18.956+01:00Andrei, iaurtul tine loc de ferment lactic. Iti e ...Andrei, iaurtul tine loc de ferment lactic. Iti e necesar, altfel nu poti sa il obtii. Dupa ce faci prima tura, opresti un iaurt si il folosesti ca ferment pentru cea de a doua.<br />Cred totusi ca, dupa cateva ture, trebuie sa foloesti din nou un iaurt din comert.<br />Daca nu ai iaurt, foloseste direct fermenti sub forma de pudra. Ii pot gasi la farmacie sau in magazinele bio!<br />Mult succes.Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-44025361629820110632010-02-25T01:45:39.668+01:002010-02-25T01:45:39.668+01:00Eu chiar nu inteleg, ca sa faci iaurt, unul dintre...Eu chiar nu inteleg, ca sa faci iaurt, unul dintre ingrediente este ... iaurtul? :)<br /><br />Ideea e ca as vrea sa imi fac iaurt cu ingrediente naturale (si anume lapte de vaca de la tarani), fara sa cumpar iaurt din comert. Any ideas? Thanx.Andrei M.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-69275175949845880522009-11-11T17:04:12.183+01:002009-11-11T17:04:12.183+01:00Edith, multumesc mult!Edith, multumesc mult!Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-58321514135507492642009-07-29T10:41:14.485+02:002009-07-29T10:41:14.485+02:00Superbe pozele din prezentare!Superbe pozele din prezentare!Edithhttps://www.blogger.com/profile/06804351628215937899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-39679830844926084002009-06-16T19:42:02.280+02:002009-06-16T19:42:02.280+02:00Eu pastrez iaurtul cu fructe o saptamana.
Bine ai ...Eu pastrez iaurtul cu fructe o saptamana.<br />Bine ai venit!Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-43713346411406772742009-06-16T16:14:31.234+02:002009-06-16T16:14:31.234+02:00Buna, Irina! Foarte interesanta postarea ta despre...Buna, Irina! Foarte interesanta postarea ta despre iaurt! Am si eu o intrebare: cat timp se poate pastra in frigider iaurtul de casa amestecat cu fructe (in cazul meu, capsuni) initial fierte putin cu zahar/miere? Ma gandesc ca poate fermenteaza fructele in combinatie cu iaurtul. Multumesc mult si felicitari pt tot ceea ce faci tu aici!:)<br />AnamariaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-19439017676074040132009-06-14T12:54:57.496+02:002009-06-14T12:54:57.496+02:00Raluca, cred ca ai luat o decizie foarte buna!Raluca, cred ca ai luat o decizie foarte buna!Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-17404078089513950482009-06-12T10:08:33.632+02:002009-06-12T10:08:33.632+02:00Perfect lizibil si absolut incantator!! M-ai convi...Perfect lizibil si absolut incantator!! M-ai convins, prima achizitie din Franta va fi o iaurtiera! :)Ralucanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-77280387618872553982009-06-11T20:10:56.232+02:002009-06-11T20:10:56.232+02:00Natalia, abia astept sa imi spui daca ti-a reusit ...Natalia, abia astept sa imi spui daca ti-a reusit si aceasta reteta!Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.com