tag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post6965193758554926624..comments2023-10-20T15:07:59.815+02:00Comments on Invat sa gatesc!: Macarons cu dulceata de afineIrinahttp://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comBlogger37125tag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-55254123971460339332012-10-12T15:32:13.499+02:002012-10-12T15:32:13.499+02:00off,deci trebuie sa astept pana la anul :(
ok.mul...off,deci trebuie sa astept pana la anul :(<br />ok.multumesc pt raspuns si felicitari pt blog.un weekend placut!<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-10089760805012111542012-10-11T21:25:22.999+02:002012-10-11T21:25:22.999+02:00"Macaronii" sunt foarte sensibili la umi..."Macaronii" sunt foarte sensibili la umiditate. Trebuie sa lucrezi in mediu uscat si cu ustensile uscate, nu umede.<br />Nu poti decat sa astepti sa vina soarele!Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-62847574119080163372012-10-10T17:15:23.700+02:002012-10-10T17:15:23.700+02:00Buna,
Am incercat retata ta,dar nu am avut norocul...Buna,<br />Am incercat retata ta,dar nu am avut norocul de a-mi iesi macaronii. :(((<br />cumva un factor important este umiditatea din ziua prepararii? deoarece eu stau intr-o tara unde ploua mai toata ziua.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-12877858524643509372012-05-13T16:10:00.232+02:002012-05-13T16:10:00.232+02:00La pasul 4 se adauga zaharul pudra.
La pasul 6 se ...La pasul 4 se adauga zaharul pudra.<br />La pasul 6 se adauga zaharul tos.<br />Nu mai amestecati intre pasul 6 si 7.<br />Spor la macarons!Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-56490114671717043152012-05-13T15:59:27.849+02:002012-05-13T15:59:27.849+02:00adi stancu a pus niste intrebari dar nu am vazut r...adi stancu a pus niste intrebari dar nu am vazut raspunsul la ele. Am si eu aceleasi nedumeriri- la pasul 4 care zahar il macini cu migdalele?<br />la pasul 6 care zahar?<br />intre pasul 6 si 7 mai amestec?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-59927390757850858742011-09-19T21:29:40.791+02:002011-09-19T21:29:40.791+02:00Aha, cred ca inteleg, multumesc frumos, am sa iti ...Aha, cred ca inteleg, multumesc frumos, am sa iti spun ce mi-a iesit :)Bogdanahttps://www.blogger.com/profile/05724517299099817375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-29624626582992167252011-09-19T20:41:05.625+02:002011-09-19T20:41:05.625+02:00Bogdana, uite cam ceea ce stiu eu :
Pierre Hermé s...Bogdana, uite cam ceea ce stiu eu :<br />Pierre Hermé spune ca albusurile proaspete sunt mai fragile si risca sa se descompuna. Cele mai vechi se tin mai bine. Albusurile se pastreaza la rece (intr-o cuite ermetica) pana la o luna si jumatate cu conditia de a fi utilizate apoi in retete coapte (checuri, macarons, torturi, etc.). Deci pe cele vechi nu le poti folosi pentru spume, etc.Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-29518615472143876102011-09-19T18:19:57.509+02:002011-09-19T18:19:57.509+02:00Tare fain aici la tine!
Zi-mi te rog, care e idee...Tare fain aici la tine!<br /><br />Zi-mi te rog, care e ideea cu albusul scos cu o zi inainte?<br />din ce stiu, ouale se altereaza foarte repede, si cand mi se intampla sa uit un albus afara, il arunc (de acum nu o sa o mai fac)Bogdanahttp://delabogdana.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-60235663515569921612011-08-24T19:52:04.062+02:002011-08-24T19:52:04.062+02:00Shushu, din pacate nu poti sa inlocuiesti migdalel...Shushu, din pacate nu poti sa inlocuiesti migdalele cu faina. Sper sa gasesti migdale.Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-64606838580505810992011-08-15T21:48:49.005+02:002011-08-15T21:48:49.005+02:00Cat de mult ma bucur ca am dat de acest blog!! Tot...Cat de mult ma bucur ca am dat de acest blog!! Totul arata foarte bine si par toate asa de usor de facut! Din pacate, bugetul unui student este deobicei foarte limitat, si eu una nu`mi permit sa incerc toate retele tale desi imi doresc f mult! Acum vreau sa incerc aceasta reteta si sunt curioasa daca pot inlocui praful de migdale cu faina, sau altceva in caz ca nu gasesc. Iti multumesc pentru tot!! retetele sunt deosebite si abia astept sa le incerc pe toate, asa incetut. O saptamana frumoasa iti doresc! Andrada T.Shushuhttps://www.blogger.com/profile/04410024069158334380noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-57549785255264062282011-06-07T21:47:15.568+02:002011-06-07T21:47:15.568+02:00Din pacate,nu. Zmeura e lichida, nu cred ca tine. ...Din pacate,nu. Zmeura e lichida, nu cred ca tine. Mai bine faci o crema in care adaugi zmeura trecuta prin sita ca sa scapi de samburi.<br />Eu pun 1/8 l de lapte, 2 linguri de zahar, 1 ou, 1 lingura de faina si 1/2 lingurita de aroma de vanilie.<br />Amestec oul cu zaharul si cu faina.<br />Pun la fiert laptele. Il vars peste oua imediat ce a inceput sa fiarba.Amestec apoi vars totul inapoi in cratita, pun cratita pe foc mic si amestec pana se ingroasa. La sfarsit adaug vanilia. Cand s-a racit adauga 100 g de zmeura trecuta prin sita.<br />IrinaIrinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-55501102454609265942011-06-07T17:34:55.861+02:002011-06-07T17:34:55.861+02:00Irina iti multumesc enorm de mult!Crezi ca daca in...Irina iti multumesc enorm de mult!Crezi ca daca inlocuiesc cantitatea de fistic cu aceiasi cantitate de zmeura,cirese sau capsuni imi iese la fel?Voicu Andreeahttp://andreeaaimee.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-79772749365598486282011-06-07T11:35:25.253+02:002011-06-07T11:35:25.253+02:00Draga Andreea, poti tine albusurile la frigider, s...Draga Andreea, poti tine albusurile la frigider, scoate-le cu 2 ore inainte de a incepe sa gatesti.<br />Pentru crema de fistic, eu o folosesc pe aceasta :<br />110 g de fistic curatat nesarat<br />90 g de zahar pudra<br />60 g de unt moale<br />Mixezi cu robotul fisticul pana il faramitezi bine de tot, apoi adaugi zaharul si untul si amesteci din nou.Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-58990806111246764952011-06-07T09:13:11.964+02:002011-06-07T09:13:11.964+02:00Draga Irina, am descoperit blogul tau plin de sufl...Draga Irina, am descoperit blogul tau plin de suflet intr-o cautare frenetica dupa o retea bine detaliaata si prezentata de macarons deoarece m-am indragostit de ele. Am insa cateva intrebari deoarece exeperienta mea in bucatarie e cam micuta. As vrea sa le fac pentru surioara mea si mi-ar placea sa folosesc multe culori dar si arome.De aceea vroiam sa te intreb daca imi poti oferi o sugestie de crema pentru ele cu fistic,zmeura. De asemenea vroiam sa te intreb daca le fac acum vara nu se strica albusul pana a doua zi in caldura sau trebuie tinute in frigider? Multumesc anticipat pentru raspuns!Voicu Andreeahttp://andreeaaimee.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-74258365821533489002011-06-02T21:12:41.146+02:002011-06-02T21:12:41.146+02:00Arata foarte bine, multumesc de reteta, vreau sa l...Arata foarte bine, multumesc de reteta, vreau sa le fac si eu curand!Alina---Explora Cuisinehttps://www.blogger.com/profile/06650742278229019589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-31585249702746651692011-03-22T11:43:49.508+01:002011-03-22T11:43:49.508+01:00Buna,
Multumesc mult pentru reteta. Am incercat a...Buna,<br /><br />Multumesc mult pentru reteta. Am incercat aseara, si au iesit foarte bune. Nu am avut rabdare sa le las 2 zile, le-am gustat deja.<br /><br />Desi la gust sunt foarte bune, la aspect nu tocmai. Sunt foarte subtiri comparativ cu ce e in poze. Bineinteles, mai am de exersat cu tuiul pentru forma, dar oricum, s-au pleostit cat le-am lasat in tava inainte sa le bag la cuptor.<br /><br />De asemenea, nu am lasat oul peste noapte... l-am separat si l-am folosit peste cateva ore.<br /><br />Am cateva intrebari.<br /><br />La pasul 4 despre ce amestec de zahar vorbesti ? Zaharul tos, zaharul pudra, sau amandoua ? La ce fel de robot te referi ? Blender ? Fiind doua prafuri, eu am amestecat cu furculita foarte mult.<br /><br />La punctul 6 spui sa pun tot zaharul dintr-o data, deci probabil la pasul 4 nu trebuiau amanadoua. Asadar, care/cand intra ?<br /><br />Am adaugat colorantul direct in compozitie, pentru ca nu stiam cum sa-l amestec intr-o lingura. Am colorant lichid. Dupa ce am adaugat colorand cat sa fie ceva mai intens decat culoarea care vroiam sa iasa compozitia a devenit foarte lichida. Asa ca am mai adugat putin zahar pudra, insa nu a s-a intarit prea mult.<br /><br />As vrea sa incerc iar astazi, dar nu m-am gandit sa-mi las albusul afara de ieri....<br /><br /><br />Merci mult,<br />AndiAndi Stancunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-86973127167507603642011-01-17T13:58:14.276+01:002011-01-17T13:58:14.276+01:00Frumoasa prezentare si multumiri pentru explicatii...Frumoasa prezentare si multumiri pentru explicatii! Ti-au iesit tare frumoase! Nu am mancat pana acum cu toate ca am vazut mereu ba in stanga, ba in dreapta. Poate le incerc si eu!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09459414187709576031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-69140075012463936472010-01-26T14:52:58.493+01:002010-01-26T14:52:58.493+01:00Servus,
ai incercat de 10-20 de ori?? LOL De minim...Servus,<br />ai incercat de 10-20 de ori?? LOL De minim 20 de ori am incercat si eu (hahaha) este esecul meu de patiser cu pretentii. :))<br />Merci frumos pt indicatii. Am sa le mai dau o sansa si daca nu-mi ies chiar ca ma las pagubasa. Eu am dat vina mereu pe calitatea pudrei de migdale.Andreeahttps://www.blogger.com/profile/16031525066311429280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-3954463285227325492009-12-24T16:48:34.887+01:002009-12-24T16:48:34.887+01:00Edith, multumesc frumos!Edith, multumesc frumos!Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-18539835213345736112009-12-23T14:21:00.596+01:002009-12-23T14:21:00.596+01:00Superbe macarons-urile tale :)Superbe macarons-urile tale :)Edithhttps://www.blogger.com/profile/06804351628215937899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-63109473966647918572009-12-21T20:42:17.806+01:002009-12-21T20:42:17.806+01:00Marcela, imi pare bine ca ti-au placut. Sarbatori ...Marcela, imi pare bine ca ti-au placut. Sarbatori fericite iti urez si eu!Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-21006582655110902832009-12-21T20:41:38.475+01:002009-12-21T20:41:38.475+01:00Kris, si eu abia astept sa imi spui daca ti-au reu...Kris, si eu abia astept sa imi spui daca ti-au reusit!Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-50559370440509885402009-12-21T20:41:00.988+01:002009-12-21T20:41:00.988+01:00Hot.tequila, abia astept sa le faci...chiar si dup...Hot.tequila, abia astept sa le faci...chiar si dupa Sarbatori! Bine ai venit!Irinahttps://www.blogger.com/profile/12076402368585029576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-56700324440871700632009-12-19T08:26:19.054+01:002009-12-19T08:26:19.054+01:00Minunate!Si daca tot am trecut pe la tine, iti dor...Minunate!Si daca tot am trecut pe la tine, iti doresc un Craciun fericit si numai bine in anul care vine. Te pup.Marcela S.https://www.blogger.com/profile/12541352229247178331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5051040692281682817.post-92015896204883935782009-12-18T11:26:50.547+01:002009-12-18T11:26:50.547+01:00Irina, arata perfect!!!! Incredibil, abia astept s...Irina, arata perfect!!!! Incredibil, abia astept sa incerc :)Krishttps://www.blogger.com/profile/15563775410621844828noreply@blogger.com