Salata este foarte simpla si usor de facut.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZglJLV6jIpVOR07BXXZt0CsIkd82cCu3gs-MIrdA8bYwFpVQmMQarsVtTTheixMuD3IC1s564Wr4FckygJAyIQmO_q5fziWnJVBjudaeMoSXQ-SMiVnaulC0BN0eiQnZRNODWJKOlTyxR/s200/DSC03522.JPG)
Se poate servi ca aperitiv sau ca garnitura la o friptura de porc.
Ingrediente :
- 600 g morcovi taiati felii
- 200 ml de suc de portocale
- 1 lingurita de chimen
- 1 lingura de ulei de masline
Incingeti uleiul intr-o tigaie si adaugati morcovii felii, sucul de portocale si chimenul.
Lasati tigaia pe foc mijlociu pana fierb morcovii (aproximativ 25 minute).
Daca sucul de portocale s-a evaporat, mai adaugati 100 ml.
Serviti cald sau rece.
Comentarii