... Sssst, reteta ultra-secreta punct cei mai buni cookies din Paris punct notati si dati mai departe punct mii de calorii pe gram de cookie dar ce conteaza, sunt asa de buni punct mesaj intrerupt caci degetele imi sunt pline de ciocolata si s-au lipit de taste punct punct punct punct....
Ingrediente
Pentru 30-40 de cookies
250 g de unt
310 g de zahar brun nerafinat
375 g de faina
350 g de ciocolata taiata in bucati mici
1 ou
1 pachet de zahar vanilat
Mod de preparare
Untul se scoate cu 30 de minute inainte si se lasa la temperatura camerei.
Amestecati zaharul cu untul, adaugati oul si zaharul vanilat.
Taiati ciocolata in bucati mici.
Adaugati faina si ciocolata si amestecati putin insa suficient ca toate ingredientele sa se incorporeze bine.
Formati cu ajutorul mainilor bile de aluat. Puneti-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si aplatizati-le usor cu palma.
Introduceti tava la cuptor la 190-200°C timp de 15 minute.
Cand scoateti tava, biscuitii sunt inca moi. Lasati-i la racit timp de 15 minute. Abia dupa un sfert de ora puteti sa ii mutati pe o farfurie.
Pentru ca sa mearga mai repede, eu am folosit 2 tavi.
Pofta buna !
Comentarii