Desi ziua de 31 de august a trecut demult, nu pot sa nu va scriu despre ultimele bloguri care m-au facut sa visez.
Calatorie placuta!
Blogul lui Valentin Mandache : http://historo.wordpress.com/:
Pentru ca imi aduce aminte de trecut, de Bucurestiul meu, de strazile pe care am trait cu tot sufletul meu.
Pentru ca abia astept sa ma plimb din nou, de aceasta data cu fotografiile imprimate si adunate ordonat intr-un caiet.
Blogul "Et si on se promenait ... à Paris": http://beegirl.squarespace.com/
Pentru ca Parisul e....cel mai frumos oras din lume.
Pentru ca Parisul va deveni noul meu oras, cel putin in timpul saptamanii. Pentru ca sper sa traiesc, din nou, cu tot sufletul meu, lucruri minunate. Pentru ca o sa fie greu si o sa am nevoie de ancore si de sprijin.
Blogul http://sproutedkitchen.com/
Pentru ca mi-ar placea sa pot sa fotografiez la fel. La fel de bine. La fel de GUSTOS.
Ingrediente
200 ml lapte
25 g unt
50 g cascaval ras
2 morcovi rasi
2 oua
50 g faina
sare, piper
Preparare
Incalziti laptele si untul pana cand untul s-a topit.Adaugati sare si piper/
Amestecati faina cu ouale, adaugati laptele si untul, cascavalul si morcovii rasi.
Varsati aluatul in formele de canelés.
Preincalziti cuptorul la 200°C.
Puneti formele la cuptor timp de 25-30 de minute.
Pofta buna!
Calatorie placuta!
Blogul lui Valentin Mandache : http://historo.wordpress.com/:
Pentru ca imi aduce aminte de trecut, de Bucurestiul meu, de strazile pe care am trait cu tot sufletul meu.
Pentru ca abia astept sa ma plimb din nou, de aceasta data cu fotografiile imprimate si adunate ordonat intr-un caiet.
Blogul "Et si on se promenait ... à Paris": http://beegirl.squarespace.com/
Pentru ca Parisul e....cel mai frumos oras din lume.
Pentru ca Parisul va deveni noul meu oras, cel putin in timpul saptamanii. Pentru ca sper sa traiesc, din nou, cu tot sufletul meu, lucruri minunate. Pentru ca o sa fie greu si o sa am nevoie de ancore si de sprijin.
Blogul http://sproutedkitchen.com/
Pentru ca mi-ar placea sa pot sa fotografiez la fel. La fel de bine. La fel de GUSTOS.
Canelés salés
Ingrediente
200 ml lapte
25 g unt
50 g cascaval ras
2 morcovi rasi
2 oua
50 g faina
sare, piper
Preparare
Incalziti laptele si untul pana cand untul s-a topit.Adaugati sare si piper/
Amestecati faina cu ouale, adaugati laptele si untul, cascavalul si morcovii rasi.
Varsati aluatul in formele de canelés.
Preincalziti cuptorul la 200°C.
Puneti formele la cuptor timp de 25-30 de minute.
Pofta buna!
Comentarii
iti trimit (peste canal, via internet :) ) o imbratisare calda, din miezul unei zile blande si aurii de toamna.
si, pana nu uit, nu m-am uitat inca pe blogul de mai sus, insa pot spune ca de la o postare la alta, te-am vazut facand fotografii nu doar frumoase, ci extraordinare. ai pentru ce sa fii mandra!
Si bine ca te muti tot in Franta,Paaarrriisssss,aveam sincer, emotii, cand ai spus "departe".
Bafta multa!
Ah, esti mult prea modesta, daca eu as face fotografii atat de frumoase si as sti sa prepar atatea minunatii in bucatarie, m-as umfla in pene mai ceva ca un paun! :))
Gros, gros bisous!!