Salata de dovlecei, feta, menta sau marar
2 dovlecei lungi3-4 linguri ulei de susan
100 g feta
3-4 frunze de menta sau de marar
Taiati fin dovleceii. Incalziti cuptorul in pozitia grill.
Puneti feliile de dovlecei intr-o tava anti-adeziva, ungeti-le cu ulei folosindu-va de o pensula.
Puneti tava la cuptor timp de 10 minute sau pana cand dovleceii incep sa se arda pe margini.
Scoateti tava, puneti feliile de dovlecei intr-o farfurie, adaugati feta taiata bucati mici si menta taiata fin. Serviti. Daca vreti, puteti sa adaugati seminte de floarea soarelui.
Pofta buna!
Comentarii
Salata e pe gustul meu, insa cu marar.
Colajul de poze, excelent.
O Duminica frumoasa in continuare!
Si foarte frumoasa pisica :-)
delicioasa salata! :)
Am facut acum reteta, e suuuuper buna!
Abia astept sa se termine saptamana asta, si in weekend vreau sa fac salata ta si sa ne plimbam pe afara in cat mai mult verde! :)
Te salut cu drag,
Miriam.