08.11.2007

Dovlecei umpluti cu mozzarella si cimbru



Ingrediente :

8 dovlecei rotunzi (dar se pot utiliza si cei lunguieti)
350 g de mozzarella
piper
cimbru
8 linguri de ulei de masline

Reteta :

Dovleceii se spala cu apa rece.
Se pun la fiert intr-o oala cu apa si cu sare. Se lasa la fiert timp de 10 minute.
Intre timp, scurgeti mozzarella si taiati-o in bucati mici.
Amestecati-o cu cimbru si cu ulei de masline.
Luati dovleceii de pe foc, puneti-i sub apa rece.
Taiati capacul de la dovlecei si scoateti miezul cu ajutorul unei linguri sau al unui cutit.
Umpleti dovleceii cu mozzarella.
Aranjati-i intr-o tava.
Si puneti - i la cuptor la 180°C (foc mediu) pentru 10-15 minute.

Reteta este preluata de aici :

Niciun comentariu: