Aveti nevoie de :
- 2 linguri de mascarpone
- 1 lingura de cafea
- 1 lingura de zahar
- 3 felii de briosa
- 1 briosa
- cacao
Amestecati zaharul, cafeaua si cele doua linguri de mascarpone.
Taiati para in batonase.
Intindeti briosa cu faculetul.
Intindeti crema pe briosa, adaugati para si inrulati.
Ungeti ruloul cu crema si tavaliti-l prin cacao.
Comentarii
Irina
http://albinuzza.ev.ro/2007/04/05/tiramisu/
Irina
si apoi briosa cum sa o intind cu facaletul eu stiu ca briosa e o prajiturica mica din pandispan de forma cilindrica ( trunci de con cu circumferinta brazdata de fetisoare)
te rog lamureste-ma
Briosa nu e neaparat in forma cilindrica, mai usor vezi muffins-urile in forma cilindrica. Briosa e in forma dreptunghiulara, ca un cozonac. Deci tai briosa felii si intinzi feliile cu facaletul. Sper ca am explicat cum trebuie.