Campionatul european de gimnastica de la Clermont Ferrand



AGENTIA MEDIAFAX TRANSMITE :
Echipa feminină de gimnastică a României a ocupat, joi, primul loc în calificările pentru finala de la Campionatul European care are loc la Clermont-Ferrand, în Franţa, informează site-ul oficial al competiţiei.
România a obţinut un punctaj total de 181.350 puncte, fiind urmată de Rusia (176.425), Italia (175.450), Franţa (174.600), Marea Britanie (174.050), Germania (173.650), Ucraina (173. 375) şi Olanda (165.425).
Echipa României, în componenţa Steliana Nistor, Sandra Izbaşa, Cerasela Pătraşcu şi Anamaria Tămârjan şi rezerva Gabriela Drăgoi, a obţinut cel mai mare punctaj la bârnă (47.075), apoi la sol (45.650), la paralele (44.375) şi sărituri (44.250).
În finalele pe aparate, România va fi reprezentată de Steliana Nistor la paralele (calificată de pe locul 5), Sandra Izbaşa la sol şi bârnă (calificată la ambele aparate de pe primul loc), Steliana Nistor la bârnă (calificată de pe locul doi) şi Anamaria Tămârjan la sol (calificată de pe locul 4).

EU TRANSMIT :
Am plecat spre Clermont Ferrand ! Hai Romania !
Ma intorc cu poze !!!

AGENTIA MEDIAFAX TRANSMITE DIN NOU :
Echipa României - campioană europeană la gimnastică Echipa României - campioană europeană la gimnastică !
Echipa feminină a României a ocupat primul loc, sâmbătă, în concursul pe echipe din cadrul Campionatului European de gimnastică de la Clermont-Ferrand (Franţa).
Echipa României a fost formată din Steliana Nistor, Sandra Izbaşa, Gabriela Drăgoi, Anamaria Tămârjan şi Cerasela Pătraşcu.
România, cu un punctaj 181.525, a fost urmată de Rusia, cu 179.475, şi Franţa, cu 177.175.
Echipa României a câştigat ultima oară titlul european în 2004, la Amsterdam. În 2006,la Volos, România a ocupat locul doi.
Duminică va avea loc concursul pe aparate.

EU TRANSMIT :
A fost exceptional ! Am cantat, am strigat, am incurajat echipa din toata inima mea ! Bravo fetelor ! Uitati cateva imagini, proaste, facute cu mana tremurand de emotie si de fericire !


















Comentarii

Happy a spus…
Si au castigat! :)
Irina a spus…
Da !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa vedeme ce fac astazi !
Mona a spus…
irina, ce frumos si ce bine ca tu ai putut sa fi alaturi de ele :)...
am urmarit si eu la Tv in direct transmiterea campionatului... le-am tinut pumnii si am fost alaturi de ele , cu sufletul si cu gandul...cum poate au fost multi dintre noi oriunde ne aflam...am fost atat de mandra si fericita cand am vazut steagul tari noastre , pe cel mai inalt catarg...aceste fete minunate, care muncesc enorm de mult,pentru a ajunge aici, practic ele nu au copilarie, totul se rezuma la antrenamente si un program foarte strict...deci BRAVO LOR !!!
Irina a spus…
Mona, foarte frumos mesaj !
Anonim a spus…
Superb Irina ...

felicitari fetelor noastre !

ps
eu m-am mutat inapoi pe blogul vechi care a fost reparat de o prietena .. http://lacucinadicrista.blogspot.com/

o saptamina usoara iti doresc
Irina a spus…
Cristina, am notat ! Imi pare bine ca ai rezolvat problema.