Sa nu spuneti ca nu ma gandesc la toata lumea ! Vi s-a intamplat sa va ramana ciocolata dupa Paste sau dupa alte sarbatori ? Figurine fara cap, bomboane in poleiala, firimituri aparute de cine stie unde si care nu se mai termina niciodata ?
Daca raspunsul este afirmativ, reteta de mai jos e pentru voi.
Puteti sa transformati aceasta ciocolata in muffins sau chec. Iata cum :
Ingrediente
3 oua
160 g zahar
180 g unt moale
190 g faina
240 g ciocolata
Preparare
Cantariti ciocolata !
Amestecati zaharul si untul. Adaugati ouale si apoi faina.
Puneti ciocolata la topit, pe foc mic.
Adaugati ciocolata si amestecati pana cand s-a incorporat complet.
Turnati aluatul in forme si puneti-l la cuptorul incins la 180°C timp de 40 de minute.
Pofta buna !
Daca raspunsul este afirmativ, reteta de mai jos e pentru voi.
Puteti sa transformati aceasta ciocolata in muffins sau chec. Iata cum :
Ingrediente
3 oua
160 g zahar
180 g unt moale
190 g faina
240 g ciocolata
Preparare
Cantariti ciocolata !
Amestecati zaharul si untul. Adaugati ouale si apoi faina.
Puneti ciocolata la topit, pe foc mic.
Adaugati ciocolata si amestecati pana cand s-a incorporat complet.
Turnati aluatul in forme si puneti-l la cuptorul incins la 180°C timp de 40 de minute.
Pofta buna !
Comentarii