Iata salata mea pentru concursul lunii iunie de pe site-ul reteteculinare.ro !
Ingrediente
2 rosii
1 bucata de branza (telemea, feta, mozzarella, etc.)
1 ardei gras verde
1 vanata
ulei de masline
sare
Preparare
Taiati felii subtiri de vanata. Ungeti feliile cu ulei de masline si prajiti-le pe gratar. Aveti grija ca felia sa ramana moale.
Ungeti din nou feliile cu ulei si rulati-le o data cat sunt calde pentru ca vanata sa isi poata pastra forma.
Taiati toate celelalte ingrediente in cuburi mici.
Pastrati cateva cuburi de rosii separat. Amestecati ingredientele, adaugati putin ulei de masline si sare dupa gust.
Asezati putina salata pe o felie de vanata si formati un rulou pe care il fixati cu o scobitoare.
Prezentati salata dupa dispozitia dvs. Pofta buna !
Ingrediente
2 rosii
1 bucata de branza (telemea, feta, mozzarella, etc.)
1 ardei gras verde
1 vanata
ulei de masline
sare
Preparare
Taiati felii subtiri de vanata. Ungeti feliile cu ulei de masline si prajiti-le pe gratar. Aveti grija ca felia sa ramana moale.
Ungeti din nou feliile cu ulei si rulati-le o data cat sunt calde pentru ca vanata sa isi poata pastra forma.
Taiati toate celelalte ingrediente in cuburi mici.
Pastrati cateva cuburi de rosii separat. Amestecati ingredientele, adaugati putin ulei de masline si sare dupa gust.
Asezati putina salata pe o felie de vanata si formati un rulou pe care il fixati cu o scobitoare.
Prezentati salata dupa dispozitia dvs. Pofta buna !
Comentarii
Bravo Irina!