Unde oare vom ajunge ????


Eu va spun, nu mai exista valori morale! Stau, ma naucesc si ma intreb de cateva ore bune... unde sunt vremurile de altadata ??? Nu principii, nu valori, nu divizia muncii!
Depresie: te astept, bine ai venit!
Daca va intrebati ce sau cine ma poate indispune atat de mult, va raspund imediat. E vorba de Gwyneth....Cum care Gwynesssss? Cea care e casatorita cu Chris! Exact, Chris Martin, solistul de la Coldplay. Stiu ce iti spui si oftez din nou, are bafta si aici.
Ok, a fost greu dar cred ca te-ai prins despre cine e vorba! Ai incadrat-o, da ? Trecem mai departe.... Fata draguta, actrita, mama, familie fericita, roluri bune... deci, FIRESTE, o crezi departe si mai ales o-cu-pa-ta!
Ei bine, tine-te pe picioare sau aseaza-te comod, in functie de sedintele de aerobic pe care (nu) le-ai facut! Vestea este oricum proasta : Gwyne"ssssss" s-a apucat sa scrie un blog pe care l-a numit "Goop"!!!!

Hmmm ! Care e problema ? De ce blog ? Pentru ce ? Cine i-a cerut? Ce rost are ? Si mai ales: de ce pune retete culinare, cine i le citeste ? De ce e site-ul ei asa de bine aranjat, modern, inteligent facut, pana si retele sunt gustoase?

In fata acestei necesitati protestez si declar mesajul meu :

Surori de bloguri culinare, lumea s-a schimbat, concurenta a devenit acerba????!!! Uniti-va si porniti impotriva amenintarii care vine din vest! Publicati intr-un timp scurt o reteta detox (de la detoxifiere, da?) Aratati-i "ei" ca nu avem nevoie de lectii, ca noi stim deja tot!!! Retetele ei naturiste - dietetice - sanatoase sunt mancate de mult! Preparati cate o reteta detox si puneti-o pe site sau mancati-o cu pofta!

P.S. Cititor sau cititoare, nu vreau sa te infund de tot dar... "Gwen" e cea care a fost prietena cu Ben (ihiii...exact acela). Si.. si cu Brad. Da, da.... cel care are acum cu 6 copii(sau poate 7, ca deciziile in noua familie se iau tare rapid)! Acum imi intelegi suferinta si ma urmezi cu ochii inchisi ???

Smoothies

Cantitati pentru 2 persoane

Kiwi-mar-para

2 kiwi
1 mar
1 para
½ iaurt gras
5 linguri de lapte

Decojiti fructele si taiati-le bucati mici. Puneti toate ingredientele in blender si amestecati. Serviti imediat.

Grepfruit - portocala

½ grepfruit
2 portocale
2 linguri de miere

Decojiti fructele si taiati-le bucati mici. Scoateti samburii. Puneti toate ingredientele in blender si amestecati. Serviti imediat.

Mandarine - lamaie

4 mandarine
½ lamaie
½ iaurt
1 lingurita de zahar

Decojiti fructele si taiati-le bucati mici. Scoateti samburii. Puneti toate ingredientele in blender si amestecati. Serviti imediat.

Cele trei bauturi se pot pastra 1 zi la frigider intr-o sticla cu capac.

Comentarii

Edith a spus…
Waaa, am trait s-o vad si p-asta. Ma speriasem, am crezut ca e numai cu retete culinare.. dar am scapat :P
Faine smoothie-urile.
Ina Todoran a spus…
Irina super smoothies! Te sustin si eu ;-P
Irina a spus…
Edith, multumesc! Am aflat zielele trecute ca o sa scoata si o carte !!!! Nu mai am cuvinte!
Irina a spus…
Multumesc, Ina !
Edith a spus…
Irina, ai o leapsa de la mine (vezi pe blog) ;)