Ramas bun!

Copiez mesajul Roxanei in intregime.
De doua zile incerc sa scriu despre o veste buna. Si nu reusesc. In parte pentru ca despartirea a fost destul de grea, in parte pentru ca nu am gasit in nici un fel cuvintele potrivite. Asadar... vestea extraordinar de buna este ca marti dimineata, intr-o cutie mare, cu o patura groasa drept zestre, cei sapte catelusi au plecat impreuna catre casuta ce-i va gazdui pe toti, cel putin pentru doua luni de acum inainte!!
Si-au gasit stapan, sau stapanul i-a gasit pe ei... Pentru trei dintre ei, popasul este definitiv, pentru ceilalti numai temporar. Insa cand vor pleca, nu o vor face departe de fratiori. Vor ramane aproape, printre vecini, la oameni care iubesc animalele si care vor avea grija de ei.
Au plecat la tara. Intr-o casa cu gradina si curte mare. Unde sunt liberi. Sa alerge, sa se joace, sa se harjoneasca. Liberi sa simta soarele incalzindu-le blanita, sa vada cerul, sa simta aromele aduse de vant. Si, cel mai important, sunt impreuna!! Asa cum au crescut si s-au obisnuit sa fie pana acum.
Deocamdata, fiind inca micuti, locuiesc in magazie, unde-i cald. Cu patura primita la plecare, cu lapte cald si mancare buna, de care mananca si stapanii. Si-o fetita simpatica, ce merge la gradinita, trece zilnic pe la ei sa-i dragaleasca, sa-i iubeasca si sa-i mangaie, asa cum au fost obisnuiti.
Catelusii au pornit, deci, in Viata! Drum bun dragilor, sa fiti sanatosi si mult noroc mai departe!
!!
Multumim tuturor celor care au ajutat-o pe Roxana cu o vorba sau cu un sfat! Cred ca despartirea e grea dar inima usoara.

Dupa tragerea la sorti, cartea merge la EREENA.
Ereena, multumim frumos, te rog sa imi trimiti adresa ta prin mail.

Comentarii

roxana a spus…
Irina, despartirea a fost grea, caci m-am atasat foarte mult de ei... Dar inima e intr-adevar usoara, caci nici n-am visat sa se intample lucrurile in felul asta!
Multumesc tuturor celor care ne-au ajutat si felicitari castigatoarei premiului dulce!
O astept(am) cu nerabdare cu impresiile dupa prima reteta preparata, coapta si mancata! :)
Ginette a spus…
Ce veste buna !!!! Ma bucur mult !!!
Ina Todoran a spus…
super! Ma bucur si eu de aceasta veste buna!
ereena a spus…
Ma bucur tare mult sa aud asa vesti bune.si multumsc pt carte.
Irina a spus…
Imi pare bine ca totul s-a sfarsit cum trebuia, sper sa fie bine cu totii si sa mai avezm vesti de la ei!
Irina a spus…
Ereena, discutam prin mail.
Ely a spus…
O poveste cu happy end pentru toata lumea. Pentru cei care au facut aceasta minunata fapta sunt sigura ca vor avea numai bine in viata. Felicitari! Si sunt tare, tare draguti.
Irina a spus…
Ely, Roxana a reusit sa ii dea dar tot se ocupa de ei, le aduce mancare, le plateste vaccinul, etc. Felicitari ei pentru ca a avut grija si are grija in continuare!