04.03.2012

Broccoli si roquefort

O crema de legume asa cum ne place noua, cu multe vitamine, cremoasa si cu un gust desavarsit. De inceput de primavara.


1 l supa
1 kg broccoli
3 catei de usturoi
150 g de branza roquefort sau stilton (aaaah, branza...nu stiu niciodata ce sa aleg mai intai : 13-cheeses-everyone-should-know )
Sare

Curatati cateii de usturoi. Preparati supa, adaugati buchetele de broccoli, fierbeti timp de jumatate de ora. Adaugati branza bucati, stingeti focul si lasati branza sa se topeasca 5 minute. Mixati, sarati dupa gust si serviti fierbinte.
Pofta buna!

10 comentarii:

Emily spunea...

super delicioasa supica si extrem de frumos buchetelul! O primavara frumoasa!

Andreea-Elena C. spunea...

supele de brocccoli sunt printre preferatele mele! branzica da un gust special supei si o face si mai savuroasa!.
pup
faine pozelele, ca de poveste

alinutzika spunea...

buna tare! pup

The Wandering Oltean spunea...

Nu se poate numai cu roquefort si fara broccoli?
roquefort = brinza mea favorita
broccoli = cine l-o mai fi inventat si pe astia :). Cu broccoli nu m-am inteles niciodata

Marian spunea...

Supa de broccoli este una dintre preferatele mele dar nu am incercat cu roquefort, sigur este o combinatie delcioasa, trebuie sa incerc si eu!

Irina spunea...

Multumesc Emily, o primavara frumoasa si tie!

Irina spunea...

Multumesc Andreea-Elena, si mie imi plac mult de tot!!!

Irina spunea...

Multumesc, Alinutzika.

Irina spunea...

Nu se poate numai cu branza...nu e echilibrat!

Irina spunea...

Marian, ma bucur ca iti place!