Nuante de verde

Salata de dovlecei, feta, menta sau marar

2 dovlecei lungi
3-4 linguri ulei de susan
100 g feta
3-4 frunze de menta sau de marar

Taiati fin dovleceii. Incalziti cuptorul in pozitia grill.
Puneti feliile de dovlecei intr-o tava anti-adeziva, ungeti-le cu ulei folosindu-va de o pensula.
Puneti tava la cuptor timp de 10 minute sau pana cand dovleceii incep sa se arda pe margini.
Scoateti tava, puneti feliile de dovlecei intr-o farfurie, adaugati feta taiata bucati mici si menta taiata fin. Serviti. Daca vreti, puteti sa adaugati seminte de floarea soarelui.
Pofta buna!

Comentarii

Bucate Apetisante a spus…
Filou e primul de care scriu.Ca mi-e tare drag de el. E un dulce si-un pufos si mereu cand il vad intru in starea in care as ciufuli un pisic . :))
Salata e pe gustul meu, insa cu marar.
Colajul de poze, excelent.
O Duminica frumoasa in continuare!
Lilly a spus…
Ce verde crud ai surprins Irina, parca simt miros de iarba proaspat tunsa si parca aud Pe Filou cum toarce.Salata-i fresh asa cum imi place mie!
Marian a spus…
Frumoase pozele, ai reusit sa creezi o atmosfera de primavara, bravo!
Si foarte frumoasa pisica :-)
Alina Codrean a spus…
superbe noantele de verde!
delicioasa salata! :)
Diana a spus…
Prezentare de nota 10, Irina. Yummy salata.
Margot a spus…
Ce purpuriu de imagini frumoase, toate inspirand aer, viata, prospetime! Iar blanosul le completeaza perfect! Nici ca m-as fi gandit la ceva mai frumos! Este adorabil!
Verdele e culoarea mea preferata :) aici m-ai atins la coarda sensibila :))
Am facut acum reteta, e suuuuper buna!
Ce frumoase sunt fotografiile tale! Ca intotdeauna, de fapt.

Abia astept sa se termine saptamana asta, si in weekend vreau sa fac salata ta si sa ne plimbam pe afara in cat mai mult verde! :)

Te salut cu drag,
Miriam.
Unknown a spus…
Frumoase nunate de verde, iar salata cred ca e o bunatate!