Tarta cu mere

Reteta publicata pe 2 decembrie 2007.
 
Ingrediente :
Aluat de foietaj
2-3 mere
Unt
Zahar
Intindeti aluatul cat mai subtire posibil.Curatati merele de coaja si de samburi si taiati-le felii subtiri.Asezati feliile pe aluat. Presarati cateva bucatele de unt si zahar.
Eu am pus zahar brun cu aroma de zahar ars dar puteti sa puneti si zahar alb.Zaharul aromat il fac in casa, pun intr-un borcan cu zahar cateva caramele sau vanilie si il inchid ermetic pentru o saptamana.
Tarta se coace la 180°C cam 20 – 25 minute.
Pofta buna.

Comentarii

Catherine a spus…
J'aime bien cette photo, les couleurs sont jolies.
Margot a spus…
Arata asa frumos, ca o rochita dantelata! Imi plac tare mult pozele tale!
catkitchen a spus…
Doamne ce interesanta este si ce fain arata !!!
roxana a spus…
Uite ca m-ai pus in incurcatura! Dimineata m-am trezit cu gandul la checul tau cu lamaie si mac si faceam inventarul ingredientelor prin casa. Acum, as vrea si o felie din tarta asta frumoasa. Tare greu sa aleg!

Salutari dintr-un Brasov acoperit cu zapada! De azi-noape a inceput sa ninga. Iar... :)
Unknown a spus…
am mai vazut reteta asta undeva, dar a ta arata mult mai bine, incat stau sa ma gandesc daca am acasa tot ce mi-ar trebui…
Maya a spus…
O primavara cu mult soare si plina de dragoste!
Ingrid a spus…
Mi se pare o reteta fosrte usor de realizat. Iar ingredientele sunt usor de procurat. Ma gandesc ca ne paste si Pastele.. :)
Irina a spus…
Bonjour Catherine, merci beaucoup pour ton message. A bientôt!
Irina a spus…
Multumesc mult Margot. Si mie imi place cum scrii.
Irina a spus…
Ma bucur ca iti place, Magda.
Irina a spus…
Roxana, as zice : les deux, mon capitaine. Mi-ar placea sa fiu in locul tau....
Irina a spus…
Kadia, reteta e foarte simpla, cu siguranta ca ai vazut-o peste tot!
Irina a spus…
Maya, multumesc mult, si tie la fel!
Irina a spus…
Ingrid, ma bucur ca iti place!