23.01.2008

Crema de peste

Reteta pregatita in 5 minute dupa ceas !

Ingrediente :
1 conserva de peste
100 g branza de vaci (sau smantana.... dar ganditi-va ca vara nu e prea departe !)
1 lingura de suc de lamaie
2 linguri de patrunjel taiat marunt
1 catel de usturoi

Amestecati branza de vaci cu sucul de lamaie, patrunjelul si usturoiul taiat fin.
Strecurati pestele din conserva. Striviti - l cu o furculita si amestecati-l cu branza de vaci.
Serviti crema de peste in aperitiv.
Pofta buna !

3 comentarii:

Ginette spunea...

ce peste ai folosit ?

Irina spunea...

Eu am folosit sardina in ulei.

Anonim spunea...

Buna, Irina. Te urmaresc de multa vreme, iti apreciez foarte mult rafinamentul tipic frantuzesc atat al retetelor, cat si al randurilor tale. Citindu-ti blogul, regasesc parfumul european de care imi e asa dor, eu locuind pe continentul american.
Am incercat reteta ta, mi-a iesit foarte, foarte bine, doar ca am inlocuit usturoiul cu ceapa si am adaugat 3 lingurite de iaurt degresat, branza mea fiind mult prea seaca.
Numai bine si multumesc,
Ana