Crema de peste

Reteta pregatita in 5 minute dupa ceas !

Ingrediente :
1 conserva de peste
100 g branza de vaci (sau smantana.... dar ganditi-va ca vara nu e prea departe !)
1 lingura de suc de lamaie
2 linguri de patrunjel taiat marunt
1 catel de usturoi

Amestecati branza de vaci cu sucul de lamaie, patrunjelul si usturoiul taiat fin.
Strecurati pestele din conserva. Striviti - l cu o furculita si amestecati-l cu branza de vaci.
Serviti crema de peste in aperitiv.
Pofta buna !

Comentarii

Ginette a spus…
ce peste ai folosit ?
Irina a spus…
Eu am folosit sardina in ulei.
Anonim a spus…
Buna, Irina. Te urmaresc de multa vreme, iti apreciez foarte mult rafinamentul tipic frantuzesc atat al retetelor, cat si al randurilor tale. Citindu-ti blogul, regasesc parfumul european de care imi e asa dor, eu locuind pe continentul american.
Am incercat reteta ta, mi-a iesit foarte, foarte bine, doar ca am inlocuit usturoiul cu ceapa si am adaugat 3 lingurite de iaurt degresat, branza mea fiind mult prea seaca.
Numai bine si multumesc,
Ana