Peste in sos de lapte de cocos
2 fileuri de peste alb
200 ml lapte de cocos
1 legatura de patrunjel
1 cub vegeta
1 ceapa
1 bucatica de tulpina de lemongrass
1 linguri de smantana
1 pumn de migdale curatate
1 lingurita rasa de curry
coaja rasa de la o jumatate de lamaie
Puneti pe foc mijlociu laptele de cocos, ceapa taiata fin,vegeta, patrunjelul taiat, tulpina de lemongrass, curry, sare si coaja de lamaie. Amestecati. Adaugati pestele si lasati-l pe foc timp de 10 minute sau pana cand s-a facut. Luati pestele din cratita, lasati cratita pe foc si adaugati smantana. Lasati sosul sa se ingroase inca 5-10 minute. Adauagti migdalele. Serviti cu paste.
Crumble de zmeura si mure
50 g pudra de migdale
50 g unt
50 g faina
50 g zahar
+
50 g zahar
500 g zmeura si mure
Preincalziti cuptorul la 200°C. Amestecati cu degetele pudra de migdale, untul, faina si zaharul pana obtineti bucati mici de aluat (cateva minute).
Varsati fructele in vas, adaugati zaharul si presarati deasupra bucatile de aluat.
Puneti vasul la cuptor timp de 15 minute.
Pofta buna!
Comentarii