Placinta de cartofi cu somon afumat
Reteta de Eric Frechon
400 g de cartofi
250 g smantana
2 oua
2 felii somon afumat
coaja rasa de la o lamaie
marar, sare, piper
Curatati cartofii de coaja. Amestecati 200 g smantana cu ouale, adaugati sarea, piperul si marar dupa gust.
Dati cartofii pe razatoare.Varsati cartofii peste smantana si amestecati din nou.
Incalziti bine pe foc o tigaia anti-adeziva. Varsati aluatul, egalizati. Lasati cam 8-10 minute pe fiecare parte la foc mijlociu.
Serviti cu somon si smantana in care ati pus coaja rasa de lamaie si putin marar.
Pofta buna.
Comentarii
Anca
PS.Ce frumos este sa te plimbi prin ploaie !!!!! <3<3
Trebuie musai sa o fac cat de curand.
Imi place atat de mult mirosul cartofilor si gustul crustei prajite de deasupra . :)