02.12.2012

Crema de legume perfecta dupa o plimbare prin frig si ceata

Supa crema din dovleac Butternut

Reteta de Maya AICI.
Ingrediente
530 g Butternut (pulpa)
70 g Gorgonzola
1 para mica coapta bine
50 g unt
1 lingura ulei de susan
1 ceapa mica
700 ml supa de pui
50 ml smîntîna de frisca(subtire)
sare, piper

Preparare
Curatati dovleacul si para de coaja si seminte, taiati-le cuburi.
Curatati ceapa, taiati-o cuburi mici. Puneti-o cateva minute pe foc, in uleiul de susan.
Adaugati supa de pui, dovleacul, para si patrunjelul. Lasati la fiert 30 de minute.
Adaugati smantana. Mixati, adaugati gorgonzola, amestecati pana se topeste. Adaugati sare si piper dupa gust.
Pofta buna!

9 comentarii:

catkitchen spunea...

Sa stii ca eu nu am facut niciodata , dar sunt sigura ca as manca o portie cu mare pofta !!! :) Superbe culori si imagini !!!!

Paula Gafitescu spunea...

Frumoasa prezentare ca intotdeauna! Supa crema este un deliciu!

Disturbingly Delicious spunea...

Interesanta combinatie. Cu pere nu am facut nici eu niciodata. Prezentarea fantastica ca de obicei!!

Haplea spunea...

O prezentare si o combinatie perfecte!

Maya spunea...

Ma bucur ca ti-a placut! Imagini si prezentare, ca de obicei! Cu stil... impecabil... a la Irina :)

Retete usoare spunea...

O minunatie cred, o s-o incerc si eu

Beglaubigte Übersetzungen spunea...

Wonderful recipes and beautiful pictures! Congrats to your blog!

The Flavorland Chefs. spunea...

Mi se facuse dor de pozele si povestile tale frumoase :)

Un an nou bun!
Miriam.

fantezie in bucatarie spunea...

wowww arata intr-un mare fel!!!bravooo!!pupici!!