Crema de legume perfecta dupa o plimbare prin frig si ceata

Supa crema din dovleac Butternut

Reteta de Maya AICI.
Ingrediente
530 g Butternut (pulpa)
70 g Gorgonzola
1 para mica coapta bine
50 g unt
1 lingura ulei de susan
1 ceapa mica
700 ml supa de pui
50 ml smîntîna de frisca(subtire)
sare, piper

Preparare
Curatati dovleacul si para de coaja si seminte, taiati-le cuburi.
Curatati ceapa, taiati-o cuburi mici. Puneti-o cateva minute pe foc, in uleiul de susan.
Adaugati supa de pui, dovleacul, para si patrunjelul. Lasati la fiert 30 de minute.
Adaugati smantana. Mixati, adaugati gorgonzola, amestecati pana se topeste. Adaugati sare si piper dupa gust.
Pofta buna!

Comentarii

catkitchen a spus…
Sa stii ca eu nu am facut niciodata , dar sunt sigura ca as manca o portie cu mare pofta !!! :) Superbe culori si imagini !!!!
Unknown a spus…
Frumoasa prezentare ca intotdeauna! Supa crema este un deliciu!
Diana a spus…
Interesanta combinatie. Cu pere nu am facut nici eu niciodata. Prezentarea fantastica ca de obicei!!
Haplea a spus…
O prezentare si o combinatie perfecte!
Maya a spus…
Ma bucur ca ti-a placut! Imagini si prezentare, ca de obicei! Cu stil... impecabil... a la Irina :)
Retete usoare a spus…
O minunatie cred, o s-o incerc si eu
Wonderful recipes and beautiful pictures! Congrats to your blog!
Mi se facuse dor de pozele si povestile tale frumoase :)

Un an nou bun!
Miriam.
Mihaela Negrescu a spus…
wowww arata intr-un mare fel!!!bravooo!!pupici!!