Gougères

Gogosi cu cascaval, servite la aperitiv. Cele mai gustoase. Fondante. Top.

Ingrediente
125 ml apa
50 g unt
2 oua
75 g faina
100 g cascaval ras

Preparare
Preincalziti cuptorul la 180°C. Puneti la fiert apa, untul si sarea.
Indepartati de pe foc imediat ce apa incepe sa fiarba.Adaugati faina dintr-o data. Amestecati. Repuneti cratita pe foc, amestecati timp de un minut. Luati cratita de pe foc, adaugati ouale si amestecati bine. Adaugati cascavalul si amestecati din nou. Formati gogosi cu posul sau cu o lingura. Puneti la cuptor timp de 25-30 de minute.
Pofta buna!

Comentarii

Diana a spus…
Imi plac la nebunie! Pacat ca se termina repede ;). Sunt bune, bune! Pupici.
coco a spus…
nu am auzit denumirea asta , compozitia o stiu !
catkitchen a spus…
Ohhhh , ce-mi place prezentarea !!! Deja visez !! ;)
roxana a spus…
Frumoasa prezentare, frumoasa si toamna tarzie. Iar aperitivul, cum spunea Disturbingly Delicious mai sus, pacat ca se termina asa repede! :)

Salutari din Brasovul cotropit de zapada. Si ger. La noapte, -22 de grade deja...
Haplea a spus…
Ce bunatate ...gogosi cu cascaval!Prezentarea de nota 10!Bravo!
Haplea a spus…
Craciun fericit cu bucate alese.La multi ani!