Gogosi cu cascaval, servite la aperitiv. Cele mai gustoase. Fondante. Top.
Ingrediente
125 ml apa
50 g unt
2 oua
75 g faina
100 g cascaval ras
Preparare
Preincalziti cuptorul la 180°C. Puneti la fiert apa, untul si sarea.
Indepartati de pe foc imediat ce apa incepe sa fiarba.Adaugati faina dintr-o data. Amestecati. Repuneti cratita pe foc, amestecati timp de un minut. Luati cratita de pe foc, adaugati ouale si amestecati bine. Adaugati cascavalul si amestecati din nou. Formati gogosi cu posul sau cu o lingura. Puneti la cuptor timp de 25-30 de minute.
Pofta buna!
Ingrediente
125 ml apa
50 g unt
2 oua
75 g faina
100 g cascaval ras
Preparare
Preincalziti cuptorul la 180°C. Puneti la fiert apa, untul si sarea.
Indepartati de pe foc imediat ce apa incepe sa fiarba.Adaugati faina dintr-o data. Amestecati. Repuneti cratita pe foc, amestecati timp de un minut. Luati cratita de pe foc, adaugati ouale si amestecati bine. Adaugati cascavalul si amestecati din nou. Formati gogosi cu posul sau cu o lingura. Puneti la cuptor timp de 25-30 de minute.
Pofta buna!
Comentarii
Salutari din Brasovul cotropit de zapada. Si ger. La noapte, -22 de grade deja...