Salata proaspata in culorile primaverii...
150 g quinoa
1 ardei gras rosu (sau 1 morcov)
1/4 castravete
1 ou fiert
salata, patrunjel
100 g ton in conserva
cateva fire de patrunjel
3 linguri ulei
1 lingura otet
Spalati quinoa, strecurati. Puneti la fiert 300 ml de apa sarata. Adaugati quinoa cand apa incepe sa fiarba. Lasati pe foc mijlociu 10 minute. Stingeti focul, acoperiti cu un capac si lasati quinoa sa se imbibe de apa.
Fierbeti oul, lasati-l la racit.
Spalati legumele, taiati-le cuburi.
Lasati la scurs tonul apoi taiati-l bucati mici.
Amestecati uleiul si otetul, adaugati toate ingredientele si serviti.
Pofta buna!
Comentarii
seara frumoasa!
Frumoasa prezentare, bravo!
Si salata trebuie sa fie tare buna. Quinoa devenise o obisnuinta in Anglia (deh, cum spunea cineva, ne obisnuim repede cu binele!), dar acasa nu l-am gasit decat la preturi absolut nerusinate. Ca mai toate produsele dealtfel...
Iti doresc o primavara cat mai senina si mai rodnica, Irina!
Trebie sa fac si eu fiindca astfel mai luam cate o ''gura'' de sanatate.
Poza, minunata, asa cum mereu gasesc poze la tine pe blog.