06.01.2008

Muschiulet de porc in aluat

Nimic mai simplu !

Aveti nevoie de :
- un muschiulet de porc
- un aluat foitaj
- o cutie de masline de 200 g
- un morcov
- 2 linguri de ulei
- 20 g de cascaval ras
- un galbenus
Taiati cu ajutorul robotului maslinele si morcovul. Adaugati uleiul.
Umplutura trebuie sa arate cam asa :
Puneti umplutura peste aluatul intins. Presarati cascavalul.
Pozitionati muschiuletul pe aluat si inveliti-l cu el.
Ungeti-l cu galbenus de ou de doua ori. Desenati cu ajutorul unui cutit linii fine sau orice alt desen.
Puneti-l in cuptorul incins la 200°C timp de 40 de minute.
Lasati-l la racit. Taiati felii groase de un deget. Puteti sa serviti muschiuletul cu legume sau cu cartofi.
Pofta buna !

Reteta aceasta se poate face cu orice...
Puteti sa ungeti aluatul cu mustar sau cu o crema de branza.
Umplutura poate sa fie de ciuperci sau de varza.
De fapt, puteti sa folositi cam tot ceea ce va ramane prin frigider !