25.03.2009

Dupa amiaza de duminica

...Lumina calda a soarelui.
Adierea blanda a vantului de primavara pe obrazul rece.
Picioarele in iarba umeda si rasete de copil.
Dupa amiaza de duminica fericita....




Chec cu ciocolata alba si visine
Reteta de Sophie Dudemaine

Ingrediente
160 g de faina
3 oua
1 praf de copt
125 g unt
125 g zahar
200 g de visine fara samburi
80 g ciocolata alba

Preparare
Taiati bucati mici ciocolata alba.
Scurgeti visinele.
Amestecati zaharul cu ouale timp de 3 minute cu ajutorul unui robot. Adaugati faina si praful de copt si amestecati.
Preincalziti cuptorul la 190°C.
Adaugati untul in aluat si amestecati din nou.
Varsati visinele si ciocolata si amestecati cu o lingura.
Varsati aluatul intr-o forma de chec sau in alte forme decorative. Puneti forma de chec la cuptor timp de 35 de minute.
Lasati checul sa se raceasca, scoateti-l din tava si, daca vreti, pudrati-l cu zahar. Pofta buna!