11.11.2007

Sushi in versiunea europeana, "les petits roulés" de Thomas



Reteta este extrem e simpla si puteti sa o realizati cu orice ingrediente !

Mai multe detalii precum si un film despre cum se realizeaza aceste rulouri pe site-ul lui : www.lespetitsroules.fr/.

Regula este simpla :

- paine fara coaja
- intinsa cu un facalet
- unsa cu unt sau smantana pentru a permite lipirea ingredientelor
- castravete, morcov, baton de surimi, etc. – ceva dur care sa permita o rasucire usoara
- din nou unt sau smantana
- seminte de susan, chipsuri sfaramate, praf de curry, boia ,etc. prin care se trec rulourile


Important este sa dati frau liber imaginatiei !

Sa incepem :
2 « Sushi » cu icre si castravete verde
2 « Sushi » cu ficat si castravete murat

















Un lucru important : Thomas Clouet este autodidact. Retetele lui au avut un mare succes ceea ce da sperante tuturor celor ce vor sa reuseasca in orice domeniu!
Mai multe detalii in cartea pe care a scris-o :
http://www.amazon.fr/petits-roul%C3%A9s-Thomas-Clouet/dp/2012371620