15.05.2011

Placerea lucrurilor simple

Soare, liniste, flori multe, miros de iasomie. O tarta simpla, cu putine ingrediente. Fara tavi sau lucruri complicate.
Impartasita cu prieteni. Cu zambet si stare de bine.
Avem nevoie de mai mult ? O dupa amiaza placuta si voua.

Tarta cu dovlecei si usturoi

Ingrediente
Aluat de tarta sarata ca AICI
1 cutie branza Philadelphia cu usturoi
2 dovlecei lungi
ulei de masline
sare, piper
1 fir de menta
Preparare
Preparati aluatul de tarta. Intindeti-le pe o hartie de cuptor.
Ungeti aluatul cu branza lasand 2-3 cm de jur imprejur.
Taiati dovleceii in felii subtiri, asezati-i peste branza. Adaugati sare, piper si menta taiata foarte fin.
Ridicati marginea aluatului peste dovlecei.
Preincalziti cuptorul la 180°C, puneti tarta la cuptor pentru 45 de minute.
Pofta buna!