26.08.2010

Clipe

Clipe. Timpul.... ca vantul. Se imprastie, dispare, ai vrea sa il opresti si nu poti. Ai vrea sa spui : stai. Si totul sa ramana nemiscat. Bucuria... sa poti sa o traiesti acum si mai departe, pana la infinit. Si apoi din nou. Sa reinceapa. Pana cand? Pana te saturi. Te saturi?
Zilele au trecut repede, prea repede. Dar a fost bine. Nu pot sa retin clipa dar pot sa incui amintirea. Si sa o scot cand am nevoie. Rasete de copii, energie, familie, soare dar si ploaie. Dialog, discutii si jocuri. Rasete. De copil.
Mi-a fost greu sa revin. Dar mesajele au fost multe, frumoase, ca un suflet de om drag. Multumesc. Incerc sa raspund cat de repede pot. Poate aici.

Brownies (negrese)
Reteta culeasa din revista Elle


Ingrediente
200 g de ciocolata neagra
200 g de unt
200 g de zahar
4 oua
100 g de faina
1 plic de praf de copt
putina sare
100 g de nuci

Preparare
Preincalziti cuptorul la 180°C.
Rupeti ciocolata in bucati. Puneti-o intr-un vas, adaugati untul taiat si el bucati. Topiti totul la cuptorul cu microunde sau la bain marie.
Amestecati putin pentru a omogeniza continutul.
Spargeti nucile, taiati-le in buci mici dar nu foarte fine.
Bateti ouale si zaharul, adaugati ciocolata calda, faina, praful de copt si nucile.
Varsati aluatul intr-o tava mica, patrata.
Puneti tava la copt timp de 25 min.
Scoateti tava din cuptor, taiati-o bucati, lasati prajitura sa se raceasca in tava.

Pofta buna!