21.05.2011

Salata de primavara

O salata de sambata seara. Asa cum ne place. Facuta la 4 maini, intr-o seara de primavara. Inainte de cinema. O seara in familie. O seara linistita si placuta. Servita pe masa din gradina, in sfarsit.
O salata cu creveti proaspeti si rosii dulci. Si salata crocanta. Gust divin.
Ingrediente
1 salata iceberg
16-20 creveti
4 batoane de crab
cateva rosii cherry
cateva ciuperci
1 lingurita de mustar
1 lingura de otet balsamic
4 linguri de ulei
sare, piper

Preparare
Frigeti crevetii in putin ulei, 2-3 minute pe fiecare parte, in functie de marime. Sarati.
Spalati salata, uscati-o. Taiati batoanele de crab, rosiile spalate si ciupercile curatate in felii subtiri.
Amestecati mustarul cu otetul si apoi cu uleiul turnat lingura cu lingura.
Asezati salata intr-un vas, adaugati sosul, amestecati. Adaugati celelalte ingrediente si serviti.
Pofta buna!